TIPS & KENNIS VOOR WEBSITES EN ONLINE MARKETING

Beaver Builder Video embedden

Beaver Builder – Een video insluiten (instructievideo)

Instructievideo waarin wordt uitgelegd hoe je een You-Tube video kunt toevoegen aan je website met behulp van de Beaver Builder.

Beaver Builder – Rijen & Kolommen (instructievideo)

In deze video leg ik uit hoe je twee kolommen maakt in de Beaver Builder. Vervolgens vul ik een kolom met een afbeelding en een kolom met tekst. Bij de laatste rij met twee kolommen gebruik ik een achtergrondafbeelding zodat je tekst over een afbeelding kunt plaatsen.

Landingspagina maken met Instapage

Wil je graag een landingspagina maken met Instapage? In dit artikel ga ik je meer vertellen over het inzetten en testen van landingpagina’s met de tool Instapage. Wat is een landingspagina? Landingspagina’s zijn vaak losse pagina’s waarop een bezoeker terechtkomt na het klikken op een advertentie of zoekresultaat. Een goede landingspagina’s heeft een specifiek doel en …

Landingspagina maken met Instapage Lees verder »

SEO audit 1# – Zombie pagina’s (video)

Wist je dat soms wel 50% van je website pagina’s eigenlijk niet in de zoekresultaten thuis horen? In onderstaande video laat ik zien hoe je deze pagina’s kunt herkennen en kunt opsporen.

De kunst van het weglaten (VIDEO)

Less is more zeggen ze weleens. Bezoekers beslissen onbewust en razendsnel. Voordat je het weet zijn ze weer gevlogen. Help ze dus een handje wanneer ze op je homepagina terecht komen. Voorkom afleiding zoals teveel menu items, drukke afbeeldingen en zorg dat het doel van je website direct duidelijk wordt. In onderstaande video vertel ik …

De kunst van het weglaten (VIDEO) Lees verder »

5 Tips & uitdagingen voor een betere website

Er worden in sneltreinvaart nieuwe technieken en concepten gelanceerd om het internet beter te kunnen laten werken voor je onderneming. Van slimme tools om effectiever te werken tot nieuwe methodes om je omzet te verhogen. Waar moet je op anticiperen?

Algemene verordening gegevensbescherming (AVG)

Online privacy is voor ons allemaal belangrijk. Het is vooral een hot item vanwege de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), een nieuwe EU-wet die van kracht is gegaan op 25 mei 2018.

CONTACTGEGEVENS

Zaanstraat 6N
8226 ND  LELYSTAD

KVK: 61678384 
BTW nummer 1069.17.754.B.01

EEN BETERE WEBSITE START HIER

Download de e-guide met 16 optimalisaties en start direct met het verbeteren van je website!

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Something went wrong. Please check your entries and try again.

Over je privacy

Scroll naar top